Hjerm Landsbyordning - Børnehave og Vuggestue
Om huset

Velkommen til Hjerm Dagtilbuds hjemmeside

Hjerm Dagtilbud kan tilbyde dagpleje, vuggestue og børnehave. I dagplejen har vi pt. plads til 24 børn, i vuggestuen til 30 børn og i børnehaven til 100 børn.

Hjerm dagtilbud tilhører Struer Kommune og ligger fysisk placeret i Hjerm lidt syd for Struer og eneste tilbud i distriktet.

Dagplejernes hjem er indretningsmæssigt meget forskellige. Alle er lyse, venlige og børnene har en naturlig adgang til de rum som hører dagplejen til.

Vuggestue og børnehave er i 2010 tilbygget og renoveret. 

Børnehaven har fire store grupperum hvoraf et er til værskted og et bruges pt. til vores lillegruppe. Endvidere har vi et stort alrum og et produktionskøkken. Børnehavens legeplads ligger rundt om huset og bag huset har vi et stort areal med bakker, bålhus mv.

I vuggestue og børnehave bruges daycare-systemet til registrering af børnenes fremmøde og kommunikation med forældregruppen. Læs mere herom under fanen praktisk information i menupunktet "Daycare".

Følg os på Facebook, hvor vi også hedder Hjerm Dagtilbud.

Hjerm er en landsby i trivsel hvor borgerne deltager med stort engagement i de mange arrangementer og tiltag som er. Hjerm Dagtilbud har et tæt samarbejder med byens lokale foreninger og har en forældrestøtteforening.

Til Hjerm Dagtilbud hører også Hjerm skoles SFO Perlen. Vi samarbejder tæt med Hjerm Skole og vores tætte fysiske placering gør det nemt også at bruge hinandens lokaler.

Se Hjerm Skoles hjemmeside her: http://www.hjerm-skole.skoleintra.dk

KONTAKT INFORMATION
Hjerm landsbyordning, dagtilbuddet
Skolevej 5
7560 Hjerm
9684 8935
Afdelingsleder
Vinni Sadolin Hvid
vsh@struer.dk
26212748